The End

Kjære venner!

Når vi lukker døren for godt etter siste gjest den 29. desember, setter vi samtidig sluttstrek for en fantastisk kulinarisk reise. Den startet 1. august klokken 18.00 – to timer etter skjema, fordi menyene ikke var ferdig trykket.  

Siden den gang har vi hatt store opplevelser og fantastiske stunder sammen med våre mange kjære gjester og kolleger. Hvor mange tallerkener som er servert – eller knust, har vi dessverre ikke tall på, men for en fest det har vært!

Når vi nå gir oss mens leken fremdeles er velsmakende, er det helt i BOHAs ånd. Vi ønsker selv å sette premissene for vår avskjed. Vi avslutter med penger på bok, regninger betalt, og mange mette og fornøyde gjester. Og, i motsetninger til flere av våre mer kjente venner innen populærkulturen, vil det aldri bli en BOHA Farewell Tour Part II. This is it! THE END.

Men, slapp av. Som De Lillos så treffende sier: festen er ikke over, det er mer kake igjen! Vi ønsker selvsagt å avslutte våre 6024 dager i gastronomiens tjeneste med en liten markering av vår tid i Vaskerelven 6.

Vi inviterer derfor alle gamle og nye bekjentskaper til en liten tredagers romjulsfest. Som i alle gravøl med respekt for seg selv, vil det være dugelige mengder med både vått og tørt. Så book bord! Vi byr på god stemning, knusegod mat, superb drikke – og en liten tåre eller to.

Velkommen, og tusen takk for følget – det har vært en sann glede!

Per Trygve Bolstad
Mötorhead-lover og restaurantinnehaver

The End-meny:


Romjulsmeny, fire retter:
Laksetartar, ponzusaus, sesamfrø og koriander

Pannestekte kamskjell, ertepuré og appelsin-beurre blanc

Rosastekt lammerygg, lam- og urtesjy og bakte rotgrønnsaker

Sjokolade-panna cotta med salt karamellsaus

Kun 375,- per person

 

Åpningstider:

27. til 29. desember: 17 til 21.

30. desember og inn i evigheten: Stengt.